Kérjük, tekintse meg referenciáinkat!

hisec ajtó
Tamás

“Hiába szereltettünk klímát a panel lakásunkba és cseréltük az ablakokat, amikor a tiszta üveg falú lépcsőház felöl a régi bejárati ajtónkon keresztül nyáron ömlött be a meleg. Az ajtócserével ezt is sikerült kiküszöbölni.”

hisec ajtó
Mária

“A régi ajtónk alatt süvített a huzat, télen nem győztünk plédeket tömködni a küszöbhöz a hideg miatt. Szerencsére az új ajtónkkal ez a probléma is megszűnt.”

hisec ajtó
Beáta

“Számomra fontos volt, hogy minél előbb új ajtónk legyen, így nagyon megörültem, hogy a nagy méretű raktárkészletnek köszönhetően azonnal tudtam választani. Az, hogy még aznap be is szerelték csak a hab volt a tortán.”

hisec ajtó
Zoltán

“Egy olyan 6. emeleti panel lakásban, mint a miénk az egyetlen pont, ahol egy betörő bejuthat a lakásba, az a bejárati ajtó. Éppen ezért, nem választhattam egy hétköznapi ajtót. A HiSec ajtó kimagasló tulajdonságai engem meggyőztek”

hisec ajtó
Ivett

“A  leginkább az tetszett, hogy teljeskörű volt a szolgáltatás. Nem kellett külön szakembert hívnom, aki kijavítja a beszereléskor keletkező sérüléseket és nem nekem kellett gondoskodnom a takarításról és a régi ajtó elszállításáról sem.”

hisec ajtó
Gabriella

“A bejárati ajtónk szemben helyezkedik el a lifttel, így korábban mindig tudtam, hogy ki mikor megy el, vagy ér haza a házban. A HiSec acél biztonsági ajtó azon kívül, hogy biztonságos, ezeket a kellemetlen zajokat is megszüntette.

FEL