Invado

Az Invado technológia legfontosabb eleme a felületek fóliázása élenkénti öszekapcsolás nélkül. Ennek köszönhetően az élek nem csak esztétikusak, hanem ellenállóbbak is a sérülésekkel szemben. Gyakorlatilag nincs mód a szélek letörésére, mivel a fólia széleinek összeillesztése a falc belső oldalán – szem elől rejtve – történik. Ezt a technológiát 2007 óta alkalmazzuk minden fóliás ajtótípusnál. Ennek a technológiának köszönhető, hogy az INVADO ajtói, a piacon egyedül álló módon legömbölyített élekkel készülnek, ami biztonságos, és nem sérti meg a felhasználók  kezét.

Dekor ajtók szerkezete

A dekor ajtók ránézésre könnyedebbek mint moduláris társaik, ám a könnyített szerkezet is megfelelő stabilitással lett kombinálva.

Felépítésük: tömör MDF vagy hossztoldott fenyő keret.

Kitöltés: méhsejt mintázatú papírrács betét vagy csőfuratolt forgácslap, ami felár ellenében kérhető. A keret és a kitöltés kétoldalt 3 mm vastag HDF lemezborítást kap, végül az egészet a kiválasztott fóliával vonják be. Az üveg és tömör betétek helye ezután kerül kivágásba, ezért az ilyen ajtók esetében az üvegek és betétek rögzítése csak üvegszorító lécekkel kivitelezhető.

Modul ajtók szerkezete

2 függőleges és egy alsó és felső vízszintes elemből álló masszív keret.

Betétek: változó vastagságú MDF MDF betétek vagy 4 mm vastag üveg. Az üvegek és betétek az ilyen ajtók esetén nem üvegszorító lécekkel kerülnek behelyezésre, hanem az ajtólap összeállítása során (ragasztással és csapolással) , ami jelentősen megnöveli az ajtólap szerkezeti stabilitását.

Kompakt beltéri ajtók. Önnek.

A CLASSEN-t 1963-ban alapították Kaiserseschben, Németországban, ahol az egyik Classen gyár és a cég székhelye található. A második német gyár Baruthban található. A lengyel piacra a cég 1990-ben lépett be. 2005 óta a cég saját gyártóüzemmel rendelkezik Zwonowice-ban, Rybnik közelében (Sziléziai vajdaság). Ennek a beruházásnak köszönhetően több mint 500 embert vették fel. A gyártósorok és raktárak 46 000 négyzetméter területet fednek le. A gyár belső ajtókat, homlokzatokat, padlókat és konyhákat gyárt. A lengyel székhely a kelet-közép-európai piacot szolgálja ki.

A Classen filozófiája

A Classen kínálatának legerősebb elemei az ajtólap és ajtó tok gyártás, köszönhető ez a korszerű és egyedülálló technológiának, amelyet a cég alkalmaz. Ennek az innovatív ajtógyártási módszereknek köszönhetően a Classen a technológiailag az egyik legfejlettebb európai vállalatok közé tartozik. A technológia legfontosabb eleme a felületek fóliázása élenkénti összekapcsolás nélkül. Ennek köszönhetően az élek nem csak esztétikusak, hanem ellenállóbbak is a sérülésekkel szemben. Gyakorlatilag nincs mód a szélek letörésére, mivel a fólia széleinek összeillesztése a falc belső oldalán – szem elől rejtve – történik.

Ajánlatkérés

FEL